| Mažoji ganykla | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Himb. * Žirgyno direktorė ir savininkė.
Pranešimų skaičius : 128 Join date : 2008-02-06 Miestas : Wilnius.;]
| |
| |
Death_on_horse Žirgyno direktorė ir savininkė.
Pranešimų skaičius : 86 Join date : 2008-04-04
| Temos pavadinimas: Re: Mažoji ganykla Tr. 04 09, 2008 10:08 am | |
| Atvedu cia Darhana Paleidziu ji ir iseinu.
Po 3h griztu. Pasisaukiu savo grazuoli ir einam atgal i garda... | |
|
| |
Himb. * Žirgyno direktorė ir savininkė.
Pranešimų skaičius : 128 Join date : 2008-02-06 Miestas : Wilnius.;]
| Temos pavadinimas: Re: Mažoji ganykla Kv. 06 04, 2009 3:04 am | |
| Atlekiu čia su Adoniu. - Na, šelmi, galėsi išsilakstyti. Atidarau ganyklos vartelius ir išleidžiu eržilą. - Pasilakstyk. Adui ilgai sakyti nereikia. Pažiūrėjęs į mane, džiaugsmingai suprunkštė ir šovė į pievą. Atsidusus trumpai pažiūrėjau, kaip eržiliukas "skačkina". Po to nulėkiau iš ganyklos. ~~~ Po 2 valandų atskubu pas savo meiliuką. - Sveiks. Adonis dabar voliojosi po pievą. Pamatęs mane, linksmai sugugeno ir tingiai atsikėlęs nurisčiavo prie tvorelės. - Dar turi jėgų? - nusistebėjau aš, ir užsegus kantariOką išvedu žirgą į arklides. | |
|
| |
Gintarijus Konkūro trenerė ~
Pranešimų skaičius : 31 Join date : 2009-07-21 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Mažoji ganykla Kv. 08 20, 2009 3:18 am | |
| Ateinu cia su savo grazuoliu Topkapiu,kuris dar yra naujokas siame zirgyne.Paleidziu 2h ir atsisveikinu. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Po dvieju valandu ateinu ir pasiimu Topkapi pirmajai treniruotei naujame zirgyne **************************************** Po treniruociu ir pasijodinejimo gamtoje palieku savo grazuoli garde 2h,po to uzdejusi vasarini popona isvedu ji visai nakciai i ganykla
Paskutinį kartą redagavo Gintarijus, Kv. 08 20, 2009 11:18 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Gintarijus Konkūro trenerė ~
Pranešimų skaičius : 31 Join date : 2009-07-21 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Mažoji ganykla Kv. 08 20, 2009 5:05 am | |
| -Na stai ir isauso naujas ir grazus jau beveik rudens rytas-,makaluodama savo rankoje odini pavadi linksmai sakau,-Topkapi!!!!!!!!!!!!!!!-pasaukiu. Letai letai is uz kalveles pasimato jo atvaizdas.Pasaukus ji vel tas eina greiciau.Pasisveikinau su juo,daviau morkyte ir prisegiau pavadi prie kantaro: -Na ka,eisim treniruotis? | |
|
| |
zirgiukse Konkūro trenerė ~
Pranešimų skaičius : 57 Join date : 2010-04-03
| Temos pavadinimas: Re: Mažoji ganykla Sk. 04 04, 2010 10:57 am | |
| Atlekiu čia su hipnozu tikras padūkelis. - Na, šelmi, galėsi išsilakstyti. Atidarau ganyklos vartelius ir išleidžiu eržilą. - Pasilakstyk. Hipui ilgai sakyti nereikia. Pažiūrėjęs į mane, džiaugsmingai suprunkštė ir šovė į pievą. Atsidusus trumpai pažiūrėjau, kaip eržiliukas "skačkina". Po to nulėkiau iš ganyklos. ~~~ Po 2.30 valandų atskubu pas savo meiliuką. - Sveikas. Hipnozas dabar voliojosi po pievą. Pamatęs mane, linksmai sugugeno ir tingiai atsikėlęs nurisčiavo prie tvorelės. - Dabar turi mažiau jėgų? - nusistebėjau aš, ir užsegus kantariOką išvedu žirgą į arklides.O arklydėję daviau morką;D | |
|
| |
Horsette Konkūro trenerė ~
Pranešimų skaičius : 31 Join date : 2010-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Mažoji ganykla Št. 09 25, 2010 3:13 am | |
| Atvedu cia Ronaldo Na tegul pailsi ateinu po 2 valandu -Sveikas Jis suprunkstelejo -Na maziuk einam i arklide Uzdejau kantara ir keliavome i arklides | |
|
| |
Horsette Konkūro trenerė ~
Pranešimų skaičius : 31 Join date : 2010-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Mažoji ganykla Pir. 09 27, 2010 10:58 am | |
| Po sunkiu treniruociu atvedu ronaldo i ganykla uzdejusi popona palieku nakciai...
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mažoji ganykla | |
| |
|
| |
| Mažoji ganykla | |
|